Design a site like this with WordPress.com
Get started

TIETOA MEISTÄ

Nigel Kilby – Editori

Tieteellisestä tutkijasta Cambridgen yliopistossa yrittäjäksi Suomeen, yhdistäen parhaat puolet molemmista.

NK Lexicon Business Services (NKLBS) on yritys, jonka on perustanut Nigel Kilby, Britanniassa syntynyt kansalainen, joka muutti Suomeen 90-vuosikymmenen lopulla.

Nigelillä on laajaa akateemista kokemusta. Council for National Academic Awards (UK) myönsi hänelle tohtorin arvonimen kasvitieteessä, jonka jälkeen Nigel teki yli kymmenen vuoden ajan eturintaman tutkimusta Cambridgen yliopistossa (UK). Nigel on julkaissut englanninkielisiä alkuperäisiä tutkimuskirjoituksia useissa vaikutusvaltaisissa, vertaisarvioiduissa ja kansainvälisissä lehdissä.

Akateemisen työnsä lisäksi Nigelillä on huomattavaa kokemusta liiketoiminnasta, mukaan lukien useiden yritysten onnistuneiden rahoitushakemusten valmistelusta, patenttihakemusten valmistelusta ja patenttilakimiesten kanssa työskentelystä, asianmukaisesta huolellisuudesta opastamisesta, liiketoimintasuunnitelmien ja niihin liittyvien dokumenttien muotoilemisesta, sekä vuorovaikutuksesta englantia käyttävien asiakkaiden kanssa kansainvälisillä markkinoilla. Nykyään Nigel on täysin keskittynyt tukemaan NKLBS:n asiakkaiden liiketoimintamahdollisuuksia.

Janika Kinnunen – Kääntäjä

Janika Kinnunen on Forssan ammatti-instituutista vuonna 2019 valmistunut merkonomi.

Janikan rooli NK Lexicon Business Services -yrityksessä (NKLBS) on toimia pääosin kääntäjänä (suomesta englanniksi ja englannista suomeksi). Janika ottaa myös ensimmäisiä yhteydenottoja uusiin asiakkaisiin ja avustaa NKLBS:n markkinointimateriaalien valmistuksessa, mukaan lukien mainosvideoiden kuvaamisessa, editoimisessa ja tekstittämisessä.

Janikan suomen ja englannin kielen käyttö on sujuvaa, ja tämä muodostaa pohjan hänen nopeisiin ja tarkkoihin käännöksiinsä.